Ingredients:
·
10 tomàquets secs
·
50 gr de pinyons
·
1 gra d’all
·
1 bitxo picant
·
2 cullerades de tomàquet fresc
·
50 gr formatge ratllat
·
Grans de pebre
·
Orenga
·
Oli oliva
·
Espagueti d’espelta
Procediment:
Un parell de dies abans posem a
bullir els tomàquets uns dos minuts. Els escorrim i els posem amb un pot de
vidre amb oli d’oliva, uns grans de pebre i una mica d’orenga. Com fa molta
calor, jo ho he posat a la nevera.
Triturem la els pinyons, l’all,
els tomàquets secs i el bitxo (en reservem una mica de cada per després decorar
el plat. Un cop triturat una mica, afegim les dos cullerades de tomàquet fresc
i una mica de formatge, triturem. Si veiem que queda molt espès podem afegir-hi
una mica més d’oli o aigua. Barregem be.
Bullim la pasta, l’escorrim i un
cop posada el plat hi barregem la salsa. Ho decorem amb uns talls de tomàquet, pinyons i formatge.
Si ens ha sobrat salsa la posem en un pot de vidre, un bon raig oli d'oliva. A la nevera ens aguantarà uns 3 o 4 dies.
Per quantes persones:
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 8/10 m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 8/10 m
Vi triat per acompanyar: Airén,
Ojos del Guadiana (Blanc)
pero qué riquisisissimo :)
ResponEliminaapuntado!