Ingredients:
·
6 figues
·
½ llet
·
1 làmina de pasta brisa
·
3 ous
·
75 gr sucre
·
Canella
·
25 gr de nous
Procediment:
Escalfem la llet amb la branca de canyella.
Batre els ous amb el sucre, afegeixi la farina i quan
estigui ben barrejat ho afegim a la llet. Remenem per evitar grumolls, cola-ho
i fes que bulli i segueix remenant. Apaga el foc.
Pelem les figues i les tallem a daus.
Escalfa el forn 180º. (dalt i baix).
Posem la masa brisa al motllo. Afegim la crema que hem
fet. I afegim les figues i les nous.
Ho posem a coure al forn 25 m.
Si volem per damunt un cop cuit afegim una mica de
sucre en pols.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 25 m
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 25 m
Vi triat per acompanyar: Garnatxa d’Espolla
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada