Ingredients:
·
Magret d’ànec
·
Fruits vermells (bossa congelada
de la sirena)
·
Conyac
·
Sal
·
Oli oliva
·
1 ceba
·
farigola
Procediment:
Per preparar la salsa, en un cassó amb una mica d’oli
d’oliva hi sofregim la ceba trinxada, un cop sigui transparent, afegim una mica
de farigola i un bon raig de conyac, afegim un xic de sal i un bon grapat de
fruites del bosch, ho deixem coure uns 20 minuts, fins que ja sigui espès,
reservem.
El magret d’ànec és ecològic de casa, dels ànecs que
cria el carles. Llavors un cop net el vaig partir en 3 talls enlloc de fer-lo
sencer o de tallar-lo fi . Ho vaig posar a la planxa, sense oli ja que el
magret com que el courem per la part de la pell ja deixa anar prou greix, a foc
lent ho deixem coure uns 15 m, segons com ho voldrem de cuit, ho salpebrem i
quan ja casi estigui li donem la volta.
El tallem a talls d’un cm mes o menys i després hi
afegim la salsa.
Per quantes persones: 2
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 30 m + 15 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 30 m + 15 m
Vi triat per acompanyar: Quindals 2007, Mas Estela
Un plat amb un contrast delicios!! Petons
ResponElimina