Ingredients:
·
Tortellini d’espinacs i ricotta
(pasta fresca)
·
Rossinyols
·
1 pot crema de llet
·
Sal, pebre, oli oliva
·
1 ceba
·
1 all
·
Parmesà ratllat
Procediment:
Netegem els rossinyols, els posem a coure uns 5/8
minuts i després els reservem. (així treuen una mica l’aigua).
Tallem la ceba i el all ben petits, i amb una paella
amb un bon raig d’oli d’oliva en fem un sofregit. Un cop la ceba estigui
daurada hi afegim els rossinyols, ho deixem coure bé i quan ja casi estigui
posem la crema de llet, una mica de parmesà i salpebrem al gust.
Bullim la pasta, l’escorrem i escampem la crema per
damunt.
Per quantes persones: 2
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 8 m + 20m + 5 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 8 m + 20m + 5 m
Vi triat per acompanyar: Albet i Noya Blanc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada