Ingredients:
·
Rovellons de boto
·
Pebre
·
Oli oliva
·
Sal
·
vinagre
Procediment:
Netegem be els bolets.
En una paella amb un bon raig oli d’oliva i saltegem
uns minuts amb un pols de sal.
Deixem refredar.
Després posem els rovellons en un pot de vidre, un bon
pols de pebre, ¼ part de vinagre i ¾ parts
de oli d’oliva. Fins cobrir bé els bolets. Tapem bé el pot i deixem així durant
unes setmanes, fins que agafi gust.
Cal guardar-los en un lloc fresc. Submergits amb oli i vinagre poden durar
varies setmanes. Son ideals per fer vermut o per posar en amanides. És un “bocatto
di Cardinale”.
Per quantes persones: 2-4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5 m
Vi triat per acompanyar: Vermut negre d'Espolla
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada