Ingredients:
·
Pop envasat ja cuit (jo el trobo
a can fabrega-petit rebost)
·
Sal gruixuda
·
Pimentón (la chinata)
·
Patates
·
Oli oliva
·
1 gra d’all
·
1 guindilla
Pelem les patates, les bullim i
les tallem a rodanxes un cop fredes. Les col·loquem en un plat.
Tallem el pop ja cuit a rodanxes.
Pelem l’all i el laminem, tallem
la guindilla. En una paella amb un bon raig d’oli d’oliva daurem l’all i la
guindilla, seguidament afegim el pop, i coguem uns minuts perquè així quedi
calent. Repartim el pop sobre la patata amb el seu oli i per damunt hi posem
una mica de “pimentón” i la sal. Ja podem servir.
Per 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 20 m (patates) + 5 m
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 20 m (patates) + 5 m
Vi triat per acompanyar: Verdejo “Aura”
Boníssim, Maite. Fet així, a casa n'hi diem pop 'a feira', com els gallecs! Petons
ResponEliminaSII BONISIM..
Elimina