Ingredients:
·
1 pit de pollastre
·
½ pebrot verd
·
½ pebrot vermell
·
2 cebes tendres
·
Sal, pebre
·
1 branca de coriandre
·
50 gr de mongeta verda
·
40 gr d’ametlla filetejada
·
2 cullerades de soja
·
1 cullerada de farina
·
2 cullerades de vi blanc
·
Aigua
·
Oli oliva
Procediment:
Tallem la mongeta i la bullit, un cop cuina la
reservem.
Tallem el pollastre a daus.
Tallem els pebrots a daus i la ceba a làmines.
Agafem el Wook amb un bon raig oli d’oliva, afegim el
pebrot i la ceba i el deixem coure uns 3/5 minuts. Ho retirem del Wook.
Ara posem a coure al Wook el pollastre, 2 m després hi
afegim el vi blanc, remenem i deixem coure 2 m més. En un got posem l’aigua, la cullerada de
farina i la soja i ho remenem bé. Ho afegim al Wook. Deixem coure 2 m i ja
podem afegir-hi les ametlles, remenem i ara hi posem les verdures. Deixem coure
2 m més i ja podem servir de seguida.
Per decorar el plat hi he posat una mica de coriandre
tallat petit. ( Poc perquè és fort de gust.)
Per quantes persones: 2 p.
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Vi triat per acompanyar: 3 Finques Negre de Perelada
Te molt bona pinta aquest pollastre!! Petons
ResponElimina