Ingredients:
·
Bitxo picant petit
·
Tomàquet de conserva natural
·
15 olives negres sense pinyol
·
Tàperes
·
3 cebes tendres
·
Macarrons
·
parmesà
·
Sal, oli
Procediment:
Netegem les cebes i les tallem a daus petits, si volem
també hi podem afegir una mica de la part verda.
Bullir els macarrons.
Tallem les olives negres a rodantxes.
Agafem una paella amb un bon raig oli d’oliva, hi
afegim la ceba i la daurem. Ara ja hi podem afegir la tomata, el bitxo, les
olives i les tàperes. Ho deixem coure 10 m més. Afegim sal.
Escorre la pasta i aboquem per damunt la salsa. Té un
toc picant, si volem que no ho tingui tant, podeu treure el bitxo abans.
Podem posar per damunt una mica parmesà rallat.
Per quantes persones:
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 10 m + 20 m
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 10 m + 20 m
Vi triat per acompanyar: El gordo (Verdejo)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada