Ingredients:
·
2 Tomàquet de la pera
·
1 cogombre
·
1 paquet de mozzarella
·
Llavors de sèsam
·
Sal mandón
·
Oli
·
orenga
Procediment:
Netegem els tomàquets i els tallem a làmines i fem el
mateix amb la mozzarella.
Trèiem la pela del cogombre, el netegem i el tallem a
làmines.
En un got hi posem oli oliva i l’orenga, després ho
posarem al damunt del mill fulls.
En un plat posem les llavors i arrebossem la
mozzarella, fen pressió perquè quedin més agafades.
Formar en el plat el mil fulls: làmina de tomàquet,
una mica d’oli i sal amb orenga, làmina de cogombre, làmina de mozzarella i
llavors i una mica més d’oli i sal i orenga. Ja podem servir.
Per quantes persones: 4
Dificultat: molt fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0 m
Beguda triada per acompanyar: Cervesa Estrella Damm
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada