dijous, 4 de juny del 2015

Mil fulls de mozzarella, tòmàquet i cogombre





Ingredients:

·         2 Tomàquet de la pera
·         1 cogombre
·         1 paquet de mozzarella
·         Llavors de sèsam
·         Sal mandón
·         Oli
·         orenga 

Procediment:

Netegem els tomàquets i els tallem a làmines i fem el mateix amb la mozzarella.
Trèiem la pela del cogombre, el netegem i el tallem a làmines.
En un got hi posem oli oliva i l’orenga, després ho posarem al damunt del mill fulls.
En un plat posem les llavors i arrebossem la mozzarella, fen pressió perquè quedin més agafades.
Formar en el plat el mil fulls: làmina de tomàquet, una mica d’oli i sal amb orenga, làmina de cogombre, làmina de mozzarella i llavors i una mica més d’oli i sal i orenga. Ja podem servir.
 

Per quantes persones: 4

Dificultat:  molt fàcil
Temps de preparació total:  15 m
Temps de cocció: 0 m
 

Beguda triada per acompanyar: Cervesa Estrella Damm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada