Ingredients:
·
2 pits de pollastre
·
1 pebrot vermell
·
1 ceba
·
1 carbassó petit
·
1 gra all
·
1 albergínia
·
3 cullerades salsa soja
·
Sèsam torrat
·
Oli
·
sal
Procediment:
Fem el pollastre a la brasa. Deixem que refredi i el
tallem a daus. Reservar.
Tallem totes les verdures a daus grans, agafem un Wook
amb un bon raig d’oli d’oliva i les posem a coure. 10 m després afegim el
pollastre i la salsa de soja, remenem i afegim el sèsam. 5 m perquè acabi d’agafar
el gust i ja podem servir.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15/18 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15/18 m
Beguda triada per acompanyar: Aigua mineral Vilajüiga
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada