Ingredients:
·
10 Flors de carbassó
·
1 paquet de Mozzarella de buffala
·
Sal
·
Oli
·
Farina
·
1 ou
Procediment:
Les flors de carbassó que farem servir son les flors “mascles”,
ja que les femelles son les que tenen al cul el carbassó que creixerà. En
trèiem la cua, i la preparem per farcir-la.
Posem a escorre la mozzarella i la tallem a daus.
Batre un ou amb un pols de sal.
Posar un plat amb farina.
A cada flor hi posem un dau de mozzarella dins, la
passem per l’ou batut i després per la farina, així una a una.
Posem a escalfar l’oli a la paella, i les posem a
coure, amb conte de no trencar-les, volta i volta quan siguin roses, un pols de
sal i ja podem servir.
Bocato de cardinale!!!
Per quantes persones: 3 o 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 10/12 m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 10/12 m
Vi triat per acompanyar: Vi blanc Viña sol 2014.
Tinc unes plantes de carbaso a la terrasa, que només em donen flors.... Les he d'aprofitar!!! Petons
ResponEliminasiiii son bonisimes. aviat les fare amb pasta.!
Elimina