Ingredients:
·
6/7 patates
·
Sal
·
Oli oliva
·
Julivert sec
·
Romaní sec
·
Farigola seca
·
pebre
Procediment:
Pelem les patates i les tallem a daus, seguidament les
posem a bullit amb aigua i una mica de sal un 10 m. Escorre.
En una paella amb un bon raig oli d’oliva, quan sigui
calent, afegim les patates, remenem i afegim totes les herbes aromàtiques abans
esmentades, un polsim de sal i de febre. Deixem coure uns minuts més i ja podem
servir.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 10+12 m.
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 10+12 m.
Beguda triada per acompanyar: Una clara ben feta.
vist al blog: exquisit
vist al blog: exquisit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada