dijous, 12 de novembre del 2015

Macarrons al pesto de pebrots vermells




Ingredients:

·         500 g macarrons
·         1 gra d’all
·         50 g formatge parmesà
·         25 g avellanes
·         25 g nous
·         25 g anacards
·         2 pebrots vermells escalivats (jo he fet servir uns de Ferrer)
·         Oli oliva
·         Sal
·         pebre 

 
Procediment: 

Triturem a la picadora el all, el parmesà, les avellanes, les nous, els anacards, els pebrots i l’oli. Salpebrar.
Bullim la pasta segons les instruccions del fabricant. Escorre i posar per damunt la salsa. Servir.
Si us sobre salsa, ho poseu a la nevera amb un bon raig d’oli d’oliva, i ho podreu guardar uns dies. 

Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5/8 m

Vi triat per acompanyar:  Perro Verde. Verdejo. Blanc
 
By Carles Arnall

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada