Ingredients:
·
1 conill
·
4 carxofes
·
2 cebes
·
Rovellons
·
2 tomàquets de penjar
·
4 gra all
·
Sal
·
Pebre
·
Un got petit vi blanc
·
Una mica de romaní sec
Procediment:
Netegem els rovellons i els tallem a ¼.
Netegem les carxofes, les tallem a ¼ i en trèiem una
mica la pelussa interior. Les bullim, escorre i reservar.
En una paella posem a coure una mica els rovellons.
Reservem.
Salpebrar el conill tallat a ¼ i el daurem en una
cassola amb un bon raig d’oli d’oliva fins que agafi un bon color.
Afegim la ceba talla a grills grans, els tomàquets,
els alls, el romaní i deixem que s’acabi de daurar.
Posem el vi, baixem el foc. Deixem que és cogui a poc
a poc, si fa falta hi podem afegir una mica d’aigua o bé una mica de brou.
Als 10 minuts, afegim els rovellons i les carxofes.
Deixem coure fins que estigui al punt. (15 minuts més aproximadament).
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 10 m + 15 m + 30 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 10 m + 15 m + 30 m
Beguda per acompanyar: Cava Gramona
Un estofat deliciós, Maite!! Bon profit!
ResponEliminasi!!!! gracies marina, estic anotat receptes teves !!!
Elimina