Ingredients:
·
1 carbassó
·
1 ceba
·
Oli
·
Parmesà ratllat
·
sal
Procediment:
Tallem la ceba a daus i la posem a sofregir amb 4
cullerades d’oli.
Tallem el carbassó a daus i quan la ceba comenci a
agafar color li afegim, deixem coure 10/12minuts.
Mentrestant bullint la pasta segons les instruccions
del fabricant. Escorrem la pasta i l’aboquem a la paella.
Amb el foc mig, remenem la pasta uns minuts i afegim 2
cullerades de formatge parmesà, remenem un minut més i ja podem servir.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45 m.
Temps de cocció: 20 m + 8 m + 5 m
Temps de preparació total: 45 m.
Temps de cocció: 20 m + 8 m + 5 m
Vi triat per acompanyar: Obergo blanc Expresión.
Del blog: Pasta pels Catalans
Segons l'Antonella Sciué Sciué : és una expressió napolitana que vol dir superficialment e indica quaselvol cosa feta sense massa esforç, de manera ràpida i o simple. Una pasta sciué serà una pasta fàcil, ràpida i sense esforç, com per exemple aquesta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada