Ingredients:
·
4 talls de bacallà dessalat
·
3 carrotes
·
4 carxofes
·
1 ceba
·
Cúrcuma
·
Curri
·
Sal
·
Oli oliva
·
2 alls
Procediment:
Tallem la ceba i les carxofes a tires.
Laminem les carxofes i en trèiem la pelussa interior
(va molt be amb una cullereta).
En un cassó amb un raig d’oli d’oliva, posem a coure
la ceba, les carxofes i les carrotes. Rectifiquem de sal i seguim coent, ara hi
posem afegir un pols força generós de curri i de cúrcuma, remenem i quan ja
sigui rosses afegim una mica d’aigua calenta o si teniu brou millor, tapem i
deixem que cogui uns minuts (10m).
En un cassó posem 500 ml d’oli i 2 alls sense pelar.
Posem a foc lent i quan al voltant dels alls comenci a sortir bombolles, ja
podem ficar-hi el bacallà , baixem el foc i deixem que cogui uns minuts (de 5 a
10 m) depèn el gruix. Sabrem que es cuit, ja que canvi de color, no és tan
transparent, sinó més blanquinós.
Col·loquem les verdures i damunt ja hi podem posar el
bacallà.
Per quantes persones: 3/4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 20 m + 10 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 20 m + 10 m
Vi triat per acompanyar: Perfum del 2013. Blanc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada