Ingredients:
· 500 g calamarsons
· 1 ceba
· 1 gri d’all
· Got de cervesa
· Oli d’oliva
· Sal
· Pebre
Procediment:
Tallem la ceba i l’all i ho posem a coure en una paella.
Netegem els calamarsons, en trèiem el petit plàstic interior i els passem per aigua. Escorre.
Un cop la ceba sigui rossa, afegim els calamarsons. Remenem, posem a punt de sal i pebre. Ara ja podem afegir un bon raig de cervesa i ho deixem coure uns 10 minuts fins que s’hagi begut l’aigua que fan. I ja podem servir.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20/25m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20/25m
Vi triat per acompanyar: Mas llunes – Auria 2015 - Blanc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada