Ingredients:
·
8 Carxofes petites
·
200 g Macarrons
·
Crema de llet
·
1 Ceba
·
Sal
·
Pebre
·
Llavors de rosella
Procediment:
Tallem ben fines les carxofes (per sort avui en tenia el ecològic que compro
al mercat, i eren ben petites) i no he hagut de treure els pèls.
Tallem la ceba ben fina.
Bullim els macarrons, i un cop cuits, escorre i
reservar.
Agafem una paella amb un bon raig oli d’oliva i posem
a coure la ceba, un cop casi sigui rosa, afegim les carxofes, posen a punt de
sal i deixem coure a foc baix. Ara ja podem afegir la crema de llet, remenem,
posem un pols de pebre.
Ara ja podem afegir-hi els macarrons, remenem i ja
podem servir. Al plat hi he afegit una mica de llavors de rosella i fins i tot
i podem posar una mica de parmesà.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 8 m + 15 m + 5 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 8 m + 15 m + 5 m
Vi triat per acompanyar: Palomo cojo, Blanc. Rueda.
Verdejo. 2015.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada