Ingredients:
·
500 g pèsols frescos pelats
·
2 cebes tendres
·
Sal
·
Oli oliva
·
aigua
Procediment:
Tallem les cebes a juliana, posem oli en una cassola i
quan sigui calent afegim la ceba, deixem coure a foc lent durant uns deu
minuts. Just quan la ceba ja comenci a venir rossa ja hi podem afegir els
pèsols, remenem, posem a punt de sal, afegim una mica més d’oli i mig got
aigua. Tapem i deixem que cogui uns 20
minuts. Ja podem servir. (depèn de lo tendres que siguin els pèsol trigaran
una mica menys o més.)
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 10 m + 20 m
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 10 m + 20 m
Avui ho acompanyarem amb aigua amb gas Vichy Catalán.-
Entre febrer i abril cap aprofitar que ja podem tenir pèsols tendres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada