Ingredients:
·
6 rovells ou
·
190 gr sucre
·
6 clares
·
200 gr farina
·
Melmelada de gerds
·
gerds
Procediment:
Batre els rovells amb el sucre fins que dobli el
seu volum. Barrejar els rovells amb la
farina.
Muntar les clares a punt de neu.
Barrejar suaument tots els ingredients amb una espàtula
de silicona.
Escalfar el forn a 160º.
Posar la massa en un motllo de silicona (que abans
haurem passat una mica de farina), i ho deixem coure al forn 30 m.
Deixem refredar en el motllo durant 5 minuts. Treure’l del motllo i deixar refredar.
Ara ja el podem partir per la meitat, hi posem una
capa entremig de melmelada, cobrim i després per la part de damunt també hi
posem melmelada i els gerds. Podem deixar una estona a la nevera tapat amb
paper film.
Bons postres!!
Per quantes persones: 6
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 30 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 30 m
Vi triat per acompanyar: Garnatxa de l’Empordà!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada