La terrasseta on és pot esmorzar, dinar o sopar
Caneló tebi de porros amb escamarlans i parmesà
Trufa de foie-gras mi-cuit amb crumble de civada i espelta
Amanida de bacallà sobre galeta d´oliva verda, anxoves i salsa xató
Tàrtar de vadella amb moll de l´òs i emulsió de mostassa sabora i encurtits
Jardí botànic
Restaurant Casamar
Del nero, 3
Llafranc
El Casamar va començar a funcionar com hotel el maig del 1955 quan en Joan Casellas i la Maria Balaguer van transformar una casa d’estiueig de principis del segle XX, en un petit hotel de cinc habitacions.
El “Boom” turístic dels anys 60 va fer que s’ampliés fins a 20 habitacions de les que disposen actualment.
És en l’any 1974 quan es fan càrrec del negoci la Margarita Grassot i en Josep Maria Casellas (pares Quim).
En l’any 2000 són els fills Quim i Maria que comencen a ajudar en la gestió del hotel i alhora del Restaurant donant-li una nova dimensió .
En l’any 2007 el restaurant entra a formar part del col·lectiu “ La Cuina de l’Empordanet ” aquest molt implicat en la utilització de producte de la zona.
El 2011 és quan donen al Quim una merescuda estrella Michelin.
A diferencia dels altres restaurants amb estrella Michelin que hem estat, crec que aquest és dels ùnics on els seus plats no perdent el que son, m'explico: els aliments que menges son els que veus, sense tantes complicacions, per mí del tot encertat! Encantada del seu tartar i del jardí botànic, si hi aneu cal que proveu i sobretot demaneu una taula a la terrassa amb vistes a la platja.
Tracte proper i sobretot molt professionals, és veu amb la devoció que treballen! Ideal pels amants de la cuina.
Tornarem segur!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada