dimecres, 2 de novembre del 2016

ORIGENS Restaurant - l'Escala



 
Brie fregit amb pasta filo i coulis de fruita

 
Musclos amb salsa marinera





 
Croquetes de pernil salat

 
Gambes a la planxa
 

 
Calamars a l'andalusa
 
 
Arròs mariner
 
 
Romul a la catalana
 
 
Pa amb tomàquet i fuet (Dolç)
 
 
Cheesecake amb coulis de fruita
 
 
 
Copa amb crema de mascarpone, mango i maduixa
 
 
 
La foto de grup amb el Vicenç
 
Orígens Restaurant
Av. Ave Maria, 1
17130 L'Escala
TEl 972770245
 

Orígens restaurant juntament amb Orígens platja són els 2 restaurants familiars de Vicenç Folgado Estrems  i família.  
Creat al 2008, Orígens  és un restaurant de cuina tradicional i mediterrània tal com feia el seu pare.  El Vicenç va estudiar 3 anys a l’escola de Sant Pol de Mar i amb practiques al Restaurants: Aliança i el Racó de Can Freixes, els dos amb estrelles Michelin.
Ell és el xef d’Orígens Restaurant i la direcció de la sala la porta la seva mare  i el Jordi  el seu germà és fa càrrec del Orígens Platja.
Només d’entrar ja ets rebut amb un gran somriure i t’atenen d’allò més bé.
Amb un gran menjador amb vistes a la platja de l’Escala, la seva cuina és moderna i actual però a la vegada tradicional i mediterrània.
Amb una gran devoció qualsevol dels seus cambrers t’explica la seva carta, els menús que han creat i la seva carta de vins.  
Dir-vos que el menu de 28 € que és el que nosaltres vam fer, és tot un luxe pels paladars.
Cal que proveu el bacallà, les gambes, les croquetes, el pa i fuet!, el cheesecake...
  Al finalitzar vam voler saludar el xef, i ens vam fer una foto amb ell. 
Tornarem segur gràcies Familia!!
 

1 comentari: