Ingredients:
· 300 g conill tallat a ¼ i el fetge
· 10/12 mongetes tendres
· arròs bomba
· 4/6 espàrrecs verds
· 1 ceba petita
· ½ got de tomàquet triturat natural
· 1 gra all
· Una mica de julivert
· 4 salsitxes
· Oli oliva
· sal
Procediment:
Tallem la ceba ben petita.
Netegem les mongetes i els espàrrecs, reservem.
En una cassola hi posem un bon raig oli d’oliva i daurem el conill i les salsitxes. Retirem i reservem.
Afegir la ceba en el mateix oli que fèiem servir pel conill, quan sigui daurada, afegim el tomàquet ratllat i deixem que acabi de coure a foc lent, fins que quedi un bon sofregit de color fosc. Afegim les mongetes, el conill i les salsitxes. Remenem i afegim l’arròs i deixem que rossegi uns 2 m. Ara ja podem posar l’aigua bullent i deixar-ho coure 20 m. 5m abans, podem afegir-hi una picada d’all i julivert i una mica del fetge del conill i els espàrrecs. Un cop cuit, deixem reposar 2 o 3 m.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 20m + 20m
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 20m + 20m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada