Ingredients:
·
4 talls de bacallà dessalat
·
3 patates
·
1 ceba
·
½ got de tomàquet triturat
natural
·
Oli
·
sal
Procediment:
Tallem les patates i la ceba a làmines.
Escalfar forn dalt i baix 170º.
En una plata apta per anar al forn, hi posem un bon
raig d’oli d’oliva i anem col·locant les patates i la ceba fem com de base. Afegim
un pols de sal.
Ara ho posem a coure al forn un 45 m.
Ara ja hi podem afegir el bacallà damunt i podem
pintar-lo una mica amb tomàquet, afegim un raig d’oli. I ho deixem coure 10
minuts més al forn.
Ja podem servir!
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 65/70 m
Temps de cocció: 55 m
Temps de preparació total: 65/70 m
Temps de cocció: 55 m
Vi triat per acompanyar: Cava Rosat Pere Ventura Brut
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada