Ingredients:
·
400 g espinacs km0
·
30 g panses sultanes
·
30 g pinyons país
·
1 gra d’all
·
Oli oliva
·
sal
Procediment:
Deixem les panses en remull amb aigua tèbia uns 10
minuts.
Pelem l’all i el tallem a làmines.
Netegem els espinacs i els posem a escorre.
Daurem els pinyons en una paella amb un raig d’oli i
els retirem. Ara hi daurem l’all i el retirem.
Agafem el wok, posem un raig d’oli d’oliva i ja hi
podem posar els espinacs, els remenem, (si fan aigua la trèiem) afegim les
panses, seguim remenant i quan ja sigui casi cuites ja hi podem afegir els
pinyons i l’all, posem a punt de sal i ja podem servir!
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 25 m
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 25 m
Vi triat per acompanyar: L’era Blanc. De Pere Ventura
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada