Ingredients:
·
Arròs bullit
·
1 ceba
·
5 talls de tomàquet confitat amb
oli
·
30/35 pinyons
·
vinagre balsàmic
·
oli
·
sal
·
parmesà
Procediment:
Avui farem una mica de cuina d’aprofitament. Ja que
ahir em va sobrar una mica d’arròs bullit, avui el farem servir (el poso a
bullir amb un gra d’all, l’avia sempre ho feia).
En una paella hi posem a coure la ceba laminada amb un
bon raig d’oli d’oliva, a foc lent. Quan ja sigui una mica rosa, afegim un bon
raig de vinagre balsàmic, deixem coure 10 minuts mes i així caramelitza. A doncs hi afegim el
tomàquet confitat, tallat a tires fines i els pinyons, remenem i ara afegim l’arròs.
2 minuts més i afegim una mica de parmesà ratllat i ja podem servir .
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 28/35m
Temps de cocció: 20/25 m
Temps de preparació total: 28/35m
Temps de cocció: 20/25 m
Ho maridem amb: Amat Negre, de bodegues Trobat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada