Ingredients:
·
Espagueti d’espelta
·
1 carbassó
·
1 ceba
·
1 tomàquet
·
Oli oliva
·
Sal
·
parmesà
Procediment:
Bullim la pasta segons les instruccions dels
fabricant. Un cop cuita, i posada a punt de sal, reservar.
Tallem la ceba i el carbassó a làmines petites, i ho
posem a coure amb un bon raig d’oli d’oliva. Quan ja portem 5 minuts, hi afegim
el tomàquet (pasta sense tomàquet no seria pasta no ?.....) , posem al punt de
sal, i quan ja siguin cuit, hi afegim la pasta, remenem i ho posem en un plat
amb una mica de parmesà per damunt. Bona cuina!
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 3 m
Temps de cocció: 8/10 m + 20 m
Temps de preparació total: 3 m
Temps de cocció: 8/10 m + 20 m
Ho maridem amb: Avui tocava una estrella damm!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada