Ingredients:
·
Pop de roca de llançà
·
1 ceba
·
2 tomàquets
·
1 pebrot verd
·
1 pebrot vermell
·
Oli
·
Sal
·
Vinagre
·
pebre
Procediment:
Tallem les verdures a daus. Les reservem.
Un cop hem pescat el pop i l’hem netejat, el posem al
congelador, hi ha d’estar-hi mínim 5 dies.
El dia abans el trèiem del congelador i el desem a la
nevera.
Posem una olla gran amb aigua, quan bulli hi posem el
pop. El trèiem i el posem dins l’aigua bullin 9 vegades i després el deixem
bullir 30/45m depenen de lo gran que és el pop. (Per saber si és cuit ho podem
mirar, punxant amb un ganivet).
Tanquem el foc i el deixem dins de l’olla amb l’aigua,
durant 2 o 3 hores, fins que sigui fred.
El posem a escorre i el tallem.
En un vol hi
col.loquem el pop i les verdures. Ara ja ho podem amanir amb oli, sal,
pebre i si volem un raig de vinagre. Ara el deixem a la nevera 1h o 2 h perquè
agafi consistència.
Per quantes persones: 5/6
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45m aprox
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45m aprox
Ho maridem amb: Aura – Verdejo Rueda – Blanc 2015.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada