Ingredients:
·
Alfàbrega fresca
·
10/12 Nous
·
Sal
·
Pebre
·
1 gra d’all
·
1 paquet de Mozzarella
·
2 tomàquets
·
Parmesà a daus
·
oli d’oliva
Procediment:
Rentem i eixuguem les fulles d’alfàbrega, i en separem 2 0 3 fulles per decorar el plat.
Piquem la resta de fulles a la picadora. Pelem l’all i li afegim. Posem sal i un pols
de pebre.
Afegim ara també les nous (si no tenim nous podem posar-hi
pinyons o fins i tot avellanes o ametlles). Tot seguit afegir el parmesà a
trossos (en mesura de si ens agrada més o menys) i anem afegim un bon raig d’oli oliva, fins
que quedi una barreja de pasta llisa.
Tallem els tomàquets i la mozzarella, ho posem en un
plat i ara ja hi podem afegir la salsa pesto per damunt i un pols de sal i a gaudir.
Si ens sobra salsa la podem guardar a la nevera durant
uns dies o bé congelar-la i així no perdrà la seva clorofil·la i el seu sabor
concentrat.
Per quantes persones: 3 o 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 0 m
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 0 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada