Ingredients:
·
Espirals d’espelta
·
Sal
·
Oli
·
Pebre
·
Tomàquet triturat ecològic
·
100 gr carn picada vedella
·
125 gr carn picada porc
·
2/3 Carrotes
·
1 gra all
Procediment:
Bullim la pasta segons instruccions del fabricant,
reservem.
Tallem ben petites les carretes i l’all.
En una cassola posem a coure la carrota i l’all amb un
bon raig d’oli d’oliva. Quan comenci a venir rossa, ja hi podem afegir la carn,
anem remenant perquè no quedi enganxada.
Posem a punt de sal i pebre. Quan ja sigui rossa, ja hi podem afegir el
tomàquet, deixem coure uns 45 minuts perquè quedi ben confitat.
Ara si, ja hi podem afegir la pasta, remenem i ja
podem servir.
Si voleu hi podeu posar un pols de parmesà.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 8 m+ 15 m + 45 m + 2m
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 8 m+ 15 m + 45 m + 2m
Ho maridem amb: Cava rosat Pere Ventura
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada