Ingredients:
·
250 G filet de vedella de Girona
·
Cogombres en conserva
·
Tàperes
·
Mitja ceba
·
Sal
·
Pebre
·
Una cullerada de mostassa (tipus
antiga)
·
1 rovell d’ou
·
Una cullerada de maionesa
·
Una cullerada de salsa de soja
·
Una cullerada petita de ketxup
·
Un raig de “tabasco”
·
Un raig oli d’oliva
Procediment:
Darrerament dir-vos que per mi és el meu plat preferit.
Hi tinc un deliri!
Lo primordial i més important és que la carn sigui de
qualitat.
Tot i que sé que no és com cal fer-ho, jo ho he picat
amb el 1 2 3, però si volem fer-ho com cal, cal fer-ho amb un bon ganivet.
La tallem, la posem en un vol i la reservem en fred.
Tallem ben fi, tots els ingredients. En un vol, hi
posem el rovell d’ou, l’oli, la ceba, la sal, el pebre... així amb tots els
ingredients, ho remenem i ara hi afegim la carn ben picada. Remenem i si fa
falta posem a punt de sal i pebre i ja podem servir.
Bona cuina!
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 12/15 m
Temps de cocció: 0
Temps de preparació total: 12/15 m
Temps de cocció: 0
Ho maridem amb: 5 Fincas, Peralada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada