Ingredients:
·
Pèsols
·
Carxofes
·
1 ceba tendra
·
1 tomàquet
·
Menta
·
1 tall de botifarra
·
1 copeta de vermut negre
·
2 alls tendres
·
Aigua
·
sal
Procediment:
Netegem els pèsols. Netegem les carxofes, aquestes
eren molt tendres i no he hagut de treure
la pelussa interior. Les tallem a daus.
Tallem la ceba i els alls a juliana.
Posem la cassola al foc, amb un bon raig d’oli d’oliva
, afegim la ceba i els alls, remenem. Quan sigui ros, ja podem afegir els pèsols
i la botifarra. Remenem i afegim un bon raig de vermut negre. Deixem coure,
tapat i als deu minuts hi podem afegir les carxofes (més tard perquè no quedin
desfetes). Afegim també la menta. Podem a punt de sal. Afegir un got d’aigua i
deixem coure uns 35 m més a foc lent. I ja podem servir.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45 m
Ho maridem amb: 3 Finques- Negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada