Ingredients:
·
250 g filet de vedella
·
Cogombres
·
Tàperes
·
Sal
·
Pebre
·
Tabasco
·
Culleradeta de ketxup
·
Culleradeta de maionesa
·
Culleradeta de mostassa
·
Rovell d’ou cru
·
Torrades
Procediment:
Vaig fent versions del steak tartar, totes elles boníssimes
pel meu gust, si el producte és de bona qualitat. Aquest cop no hi he posat ceba.
Tallem el filet a daus ben fins. Ho posem en un vol.
Tallem la resta d’ingredients.
Ara ho barregem al vol tot junt, posem a punt de sal,
pebre i al gust del tabasco.
Quan ho tinguem tot ben barrejat, ho posem damunt d’unes
bones torradetes. I després ja hi podem ratllar el foie.
Bona cuina!
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0 m
Ho maridem amb:
La nena. Vi blanc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada