divendres, 27 de juliol del 2018

DORADA DE LLANÇA a la SAL



Ingredients:

·         Dorada

·         Sal per posar al forn

·         Acompanyament de patates i ceba (fet al forn, 45 m cocció)




Procediment:

Avui he provat per primer cop de fer la cocció a la sal. Facil i sa i natural.
Agafem la dorada, la netegem però no l’escatem.

Escalfar el forn a 180 º.

En una plata, posem una capa de 1 cm tot el fons de sal. Col.loquem la dorada damunt i la cobrim de sal sense aixafar-la.

Posem a coure 20 m al forn.

La trèiem del fron, la deixem reposar 10 m. Trenquem la crosta de sal i la servim acompanyada de patata i ceba que hem fet prèviament al forn.





Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m



Ho maridem amb: Viña sol.Blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada