Ingredients:
·
400 g arròs de pals
·
1 ceba
·
1 gra d’all
·
½ conill a talls
·
1 got de tomàquet triturat
·
1 pebrot verd petit i algún pèsol
·
10/12 rossinyols
·
Sal, oli, pebre
Procediment:
Per començar en una cassola sofregim el conill, posem
a punt de sal i pebre, quan sigui ros el reservem.
Ara a la mateixa cassola , ara sofregim la ceba ben
picada petita i un gra d’all .
Un cop rosa, afegim un got petit de tomàquet triturat
i el pebrot verd a daus.
Posem a bullir l’aigua.
Netegem els bolets, amb l’ajuda d’un pinzell, en
tallem una mica la punta i els partim per la meitat, deixant-los a punt per
després afegir-ho al arròs.
Ara posem l’arròs, l’àvia sempre ho feia així: un punyat per persona i un de regal ...
remenem, i deixem rossejar 2/5 m. Ara ja
hi podem afegir l’aigua. Recordeu que l’arròs normalment son 20 m. Per tant
quan faltin 15 minuts i afegim els bolets (si voleu prèviament els podeu saltejar).
Apaguem el foc i servim en 2 minuts. Bona cuina
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 60/65m m
Temps de cocció: 10 m + 10 m + 20 m
Temps de preparació total: 60/65m m
Temps de cocció: 10 m + 10 m + 20 m
Ho maridem amb:
Mas llunes, blanc Maragda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada