ATEMPO dins el complex HOTEL SANTS METGES 5*
FORTALESA DE SANT JULIA DE RAMIS
Tipus de cuina: D’avantguarda i cuina d’autor.
Xef: Director Gastronòmic
Jordi Cruz (amb 5 * Michelin) i xef i la seva ma dreta: Iñaki Aldrey
Local: Situat en un enclavament únic , dins la Fortalesa de Sant
Julià de Ramis i formant tàndem amb l’hotel Sants Metges 5*. Amb unes vistes
panoràmiques increïbles i dins un complex museístic.
Producte: De proximitat, km0 i de
qualitat màxima.
Tracte: Professional, acurat i detallista.
Especialitat: Cal provar el seu menú degustació. Com a plat decisiu l’steak
tartar acabat a taula, com quasi tots els seus plats.
Detalls
a tenir en compte: Cal fer reserva.
Preu
mig: 100/200 €
Què
fan que vulgui tornar-hi?: Veure les vistes de dia i
tastar alguns dels plats que no vam degustar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada