dijous, 11 de març de 2021

ARROS A LA CASSOLA AMB CUIXETES DE GUATLLA i CEPS

 



Ingredients:

* 4 talls petits de costella de porc

* 8 cuixes de guatlla

* 4 salsitxes de porc

* 30 g de ceps secs

* 2 gra all

* ½ pebrot vermell

* sofregit de ceba Quim Matas

* caldo de verdures

* ¼ pot de tomàquet triturat

* sal, pebre, oli, conyac

 

 

Procediment:

Posem en ceps en remull (aigua) i també l’aprofitarem.

Sofregit tota la carn, sobre tot cura amb la cuixetes de guatlla. Reservem.

Tallem pebrot petit. Agafem una cassola i posem a sofregit el pebrot. Mentrestant tallem els grans alls ben petit i ja ho podem afegir a la cassola. Remenem. Si ja està força cuit i afegim el tomàquet, abaixem una mica el foc i deixem coure 10 m. Ara toca afegir el sofregit de ceba, remenem i afegim un raig de conyac. Deixem que evapori i ho deixo coure 10m .

Ara afegim la carn, ho remenem i deixem que s’emulsioni junt.

Colem el ceps. Els afegim a la cassola, i posem el brou dels ceps a escalfar.

Posem el caldo de verdures a escalfar.

Ara ja, a la cassola posem l’arròs, rossegem i posem a punt de sal i si volem un pols de pebre. Ara afegim el caldo i ho deixem coure 18 m, tot seguit apaguem el foc i deixem que reposi 1m i ja podem servir.!

 

Per quantes persones: 4

Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 30 + 20 m

 

Ho maridem amb: Jardins Negre, Peralada 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada