Potser la foto no llueix gaire, però han quedat bons de debò!!
A la Lia li xiflen!!!
Ingredients:
* sonsos frescos
* sal
* oli oliva
* farina
* llimona
Elaboració :
Sempre que puc el peix el compro fresc i evito
congelar-lo, si puc.
Netegem els sonsos, com sempre de #vademar de Figueres,
la Susi sempre té lo millor!
És enfarinem lleugerament
Agafem una paella i posem escalfar, i els anem fregit
de mica en mica. Si tingués una fregidora és més pràctic i ràpid.
Els posem a escorre una mica amb un paper absorbent,
posem un pols de sal i ja podem menjar-los. Ah si voleu, podeu afegir un raig
de suc de llimona
Bona cuina i bon profit!
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20/25 m
Temps de cocció: 15/20m
Ho maridem amb: Vi blanc . Perro verde!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada