Ingredients:
·
1 l. De llet· 150 gr. Arròs
· Branca de canyella
· 125 gr. Sucre
· Pela de llimona
· Canyella en pols
Procediment:
En un pot, posem a bullir la
llet amb la pela de llimona i la branca de canyella. Quan arrenqui el bull, hi
tirem l’arròs, i el deixem coure a foc lent durant 15 minuts. Remenar de tan en
tan, perquè no s’enganxi.
Afegim el sucre i ho deixem
coure 15 minuts més. Quan ja estigui pastós, ja
ho podem retirar i ho posem en
copes o en terrines. Deixem refredar. Abans de servir podem posar-hi canyella
en pols.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 15m + 15m.
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 15m + 15m.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada