Ingredients:
·
Espagueti
·
Sal
·
Oli
·
½ ceba
·
2/3 gra d’all
·
Tomàquet en
conserva natural
·
Sucre
·
Parmesà ratllat
Procediment:
Bullim la pasta segons les
instruccions del fabricant, posem sal i un
raig d’oli, un cop cuita posem escorre i reservem.
Ratllem la ceba, trèiem la pela dels alls i ho posem a
sofregir en una paella amb un raig d’oli, un cop ja vingui rossa, hi afegim el
tomàquet en conserva natural (aquest és dels que fa la meva mare, un dia us
penjo la recepta), posem sal i si fa falta un pel de sucre (tot i que amb
aquest tomàquet normalment no cal), ho deixem coure fins que quedi espès (20/30
aprox).
Un cop cuit i servim damunt la
pasta o si volem ho podem barrejar a la mateixa paella. Si volem hi podem
afegir una mica de parmesà per damunt.
Bona cuina.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 7 m + 10 m + 20/30 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 7 m + 10 m + 20/30 m
¡Me encanta, una receta de pasta fantástica! Besos.
ResponEliminahttp://comerespecial.blogspot.com
tan sencllo y tan rco...me encata! un besoo
ResponElimina