Ingredients:
·
60 gr de coco
ratllat
·
½ litre de
llet
·
1 cullerada
de farina de blat (maizena)
·
150 gr sucre
·
1 pela de
llimona
·
1 branca de
canyella
·
4 ous
·
Una mica de
caramel líquid
Procediment:
Barrejar amb la batedora la
llet, la farina i el sucre, afegir-hi la pela de llimona i la canyella i posar
al microones durant 6 minuts a potencia màxima. (dins un recipient apte per
microones)
Treure del microones, treure
la llimona i la canyella, afegim els ous i el coco i ho barregem be amb la
batedora en el mateix recipient.
Ho posem dins unes tasses amb
una mica de caramel i ho posem a potència màxima del microones durant 8/10m
(depenen de la mida de la tassa).
Refredar i treure dels
motllos. Posar a la nevera
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 6+8/10m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 6+8/10m
Interessant poder fer aquestes postres al microones.
ResponEliminaUna abraçada
Sara
Evidenment q no kda com al bany maria... però mira... si assembla...
EliminaEstos postres son fantásticos, por lo poco que ensucian y lo rápidos que son. Encima soy flan-fanática, jeje... Besos
ResponEliminaFacilíssims de fer! Crec que gairebé tots tenim el microones infrautilitzat, que mira que se n'hi poden fer de coses! ;)
ResponElimina