Ingredients:
·
Fruita a daus
(confitada)
·
100 ml llet
·
400 gr de
farina/farina integral
·
½ pela
ratllada de taronja
·
4 ous
·
50 ml oli
oliva
·
1 sobre de Royal
·
250 gr sucre
moreno
·
Una mica de
mantega (pel motllo)
Procediment:
Escalfar forn 180 º. Untem el motllo amb mantega.
Reservar.
Posem en un bol la farina, el
sucre i el llevat. Ho barregem be.
Afegir els ous, la llet, l’oli
i la pela de taronja. Barrejar-ho.
Un cop fet, afegir la fruita i
barrejar suaument amb una cullera. I ho posem al motllo, i després al forn.
Dalt i baix 180º, 45/50 m.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60m
Temps de cocció: 45/50m
Temps de preparació total: 60m
Temps de cocció: 45/50m
Me gustan mucho los bizcochos integrales, tienen un sabor estupendo y con fruta confitada que nos trae aromas de navidad, más. Besos
ResponEliminase ve super rica con los trocitos de fruta, mmmm
ResponEliminaun beso
¡Me encanta, qué buen corte y aspecto!
ResponEliminaAdemás, bastante sano al no llevar mantequilla sino aceite de oliva, harina integral en lugar de la normal y azúcar moreno.
¡Debe estar delicioso!
Besos.
Hola....pásate por mi blog....tienes una cosita http://www.catapunchinpun.com/2012/11/un-nuevo-premio.html
ResponElimina