Ingredients:
·
Les branques
de tot un api (les fulles no)
·
3 carrotes
·
Sal, oli
·
½ pot de
tomàquet triturat (el petit)
·
1 ceba
·
Aigua
·
Raig de vi
ranci
·
farina
Procediment:
Netegem el api , li trèiem les
fulles, el posem en remull. El tallem a talls d’uns 4 o 5 dits (només farem servir
els troncs-branques), i en trèiem una mica els fills amb el ganivet.
Pelem les carrotes i les
tallem a talls. També de 4 o 5 dits. Posem aigua a bullir, i
després hi afegim les verdures. Ho deixem coure 15 minuts, escorre i reservar.
Un cop les verdures siguin
fredes, les enfarinem . Agafem la cassola on farem la cocció, posem un bon raig
d’oli d’oliva, i hi fregim les verdures. Un cop fregides, les posem a escorre i
reservem.
Posem un caçó amb aigua a
bullit (a part).
Agafem la ceba i la ratllem,
ho tirem a la cassola i la sofregim. Un cop sigui cuita hi afegim el tomàquet,
i 5 minuts després el vi ranci. Remenem i deixem coure uns minuts. Hi afegim
les verdures, i l’aigua calenta (en compte de no posar massa aigua, que cobreixi),
i deixem coure a foc baix 15 m.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 1h10 m
Temps de cocció: 15m + 10 m + 15 m.
Temps de preparació total: 1h10 m
Temps de cocció: 15m + 10 m + 15 m.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada