Ingredients:
·
2 carrotes
·
1 enciam iceberg
·
2 cebes
tendres
·
¼ pebrot
vermell
·
1 ceba petita
·
1 carbassó
·
1 albergínia
·
5 xampinyons
·
½ tomata
·
Sal gruixuda
·
Oli oliva
·
Farigola, romaní..
·
2 grans all
Procediment:
Netegem les verdures, i les
tallem a làmines.
Agafem un vol i hi posem les herbes aromàtiques , l’oli oliva i
els grans anys. (ho reservem)
Posem una planxa al forn, i
posem les verdures, i les deixem que es facin a foc lent.
Un cop cuites, les posem en un
plat, posem sal al gust i afegim l’oli fet anteriorment. ( o si tenim romesco... encara està més bó)
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45m
Temps de cocció: 30/35 m
Temps de preparació total: 45m
Temps de cocció: 30/35 m
Yo las preparo igual, me gusta mucho más echarle el aceite aromatizado en crudo. Besos
ResponElimina