Ingredients:
100 gr de mantega
100 gr de sucre moreno
170 gr de farina
1 ou
100 gr de nous pelades picades
1 cullerada de canyella en
pols
6 cullerades de sucre (per les
galetes un cop formades)
1 miqueta de sal
Procediment:
Escalfar el forn a 200 º.
Desfer la mantega, afegir-hi el sucre i el
ou. Batre-ho.
Afegim la farina, la canyella, les nous i
la sal i amassem.
Dividim la massa en 2 o 3 parts, i en fem
cilindres embolicats amb paper film. Ho desem a la nevera 4 hores.
En una superfície de treball, hi posem el
sucre, treure’m el paper film i fem rodar les masses amb el sucre, fins que en
quedin ben coberts, Tallem rodelles d’uns
2 cms de gruix, i ho posem a coure al forn a tandes de 10 minuts. Deixem
refredar abans de servir.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 10 m + 10m
Qué ricas, yo también las hago con azúcar moreno, crujientes y deliciosas. Besos
ResponElimina