Ingredients:
- Macarrons
- 2 grans all
- Sal, pebre, oli oliva, formatge parmesà
- tomàquet triturat
- 8 nous pelades
-
10/12
olives sense pinyol
Procediment:
Triturem les nous.
Pelem els alls, els piquem. Escorre les olives i les piquem.
Posem a bullir els macarrons amb sal i un raig oli d’oliva. (8/10 m i després un cop cuits, els reservem).
Escalfem l’oli en una paella, afegim els alls i el tomàquet, remenem i ho tapem. Al cap d’uns minuts afegim les olives i les nous, sal i una mica de pebre, seguim remenant. Seguim la cocció i afegim una mica de parmesà, 2 minuts i ja ho tindríem llest.
Posem els macarrons al plat i per damunt la salsa. Bona cuina. Queda molt gustós.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30/35m
Temps de cocció: 10m-15/18 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada