Ingredients:
- 4 rovells ou
- 1 branca canyella
- ½ l llet
- un tall de pela de llimona
- 1 sobre de potax
- 1 massa pasta de full, maduixes
- 125 gr sucre
Procediment:
Netegem les maduixes i les tallem a la lamines. Reservar.
Agafem un caçó hi posem la llet, la canyella i la pela de llimona i ho posem a bullir a foc lent.
Agafem els rovells, ho barregem amb el sucre i el potax, ho anem afegint amb la llet, i ho barregem bé que no quedin grumolls, no deixem de remenar, un cop comenci a venir espès, apaguem el foc i ho deixem refredar.
Escalfem el forn 180 graus.
Agafem la massa de pasta de full i ho posem amb una plata per coure al forn, la col.loquem bé, punxem el fons amb una forquilla, perquè no es bufi del centre. Ho posem a coure 20 minuts. Un cop cuit ho deixem refredar i després hi col.loquem la crema. I per damunt les maduixes.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 20 m – 15/20m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada