Ingredients:
·
½ conill
·
1 copa de conyac o vi blanc
·
2 fulles de llorer
·
Julivert
·
1 cabeça d’alls
·
8 ametlles torrades
·
2 grans all per la picada
·
8 carrotes
·
10 talls de ceps
·
1 ceba pel sofregit
·
3 cebes
·
aigua
·
Sal, oli, pebre
·
1 torradeta
Procediment:
Tallem el conill a quarts i el salpebrem.
En una cassola amb un raig d’oli, posem
els talls de conill i la ceba trinxada
ben petita. Ho deixem coure.
Quan el conill estigui gairebé ros, hi
tirem el conyac i ho deixem reduir.
Afegim les carrotes, les cebes i la cabeça
d’alls.
I afegim aigua fins que gairebé el
cobreixi, tapem la cassola i ho deixem coure fins que la carn gairebé estigui
tendra.
Afegim els ceps. Fem una picada amb els alls, la torradeta,
el julivert i les ametlles, i ho afegim al guisat. Deixem que faci xup-xup 5 minuts més i
parem el foc.
Bona cuina.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 50 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 50 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada