Ingredients:
·
2 Sèpies
netes (tallades a daus)
·
Oli, sal ,
pebre
·
Alls,
julivert
·
¼ kg de
pèsols
·
6 patates
·
2 fulles de
llord
·
½ got vi
blanc
·
1 ceba
·
1 presa de
xocolata
·
½ pot
tomàquet triturat
Procediment:
En una cassola de ferro colat
fem un sofregit amb la ceba tallada ben fina, quan comenci a enrossir , afegim els alls i ho
remenem.
Tot seguit afegim la fulla de
llorer i el tomàquet ratllat, deixem-ho concentrar bé i després hi tirem el vi
blanc i ho deixem reduir.
Afegim llavor la sèpia tallada
i tapem la cassola. Ho fem coure a foc
lent perquè és vagi coent amb el seu propi suc. A mitja cocció, afegim les
patates esqueixades i els pèsols, ho salem i continuem la cocció. Si fa falta
suc, afegim un raig d’aigua.
Fem una picada amb un parell d’alls,
julivert i la presa de xocolata, i ho tirem a la cassola uns 10 minuts abans d’apagar
el foc. Provem de sal i parem el foc.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 50/60 m
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 50/60 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada