Ingredients:
·
220 G
macarrons
·
Oli, sal,
pebre, aigua
·
2 cebes
·
1 got de
tomàquet triturat
·
150 gr carn
picada de porc
Procediment:
Fem un sofregit amb la ceba
tallada ben petita amb un raig d’oli. Quan estigui mig cuita, afegim el
tomàquet i deixem concentrar el sofregit.
En una paella amb un raig d’oli,
sofregim la carn de porc, hi afegim sal i pebre (ella hi posa 2 fetges de
pollastre, jo no els he posat). Després
un cop sigui ros, ho afegim al sofregit de la tomata i la ceba. Ho deixem coure
uns minuts més. Posem a punt de sal.
Posem a bullir els macarrons
(segons temps del fabricant), amb un pols de sal i un raig d’oli. Un cop cuits els posem a escorre i els afegim
al sofregit. Bona cuina.
Tal com ella esmenta:
Els macarrons són molt
populars, originalment és feina per la festa major, tot i que ara s’ha
convertit en una menja de cada setmana, perquè es molt fàcil de fer. En alguns
casos, a pagès, es substitueix l’oli per llard de porc.
També podem canviar la carn
picada per una botifarra.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 20m+ 10 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 20m+ 10 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada